Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçünlü kapılara bakarak daha pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir seçenek sunar.

İmal edildikleri malzemelerin tamlık diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve onat fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sadık itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Sektör dokumasında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Binaların gestaltsına orantılı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Z tipi yangın merdiveni ismini dokumalış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı enlilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden azca olmamalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin konum takkadak kapının muhtemel olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page